Українська тенісистка світового рівня, п'ята ракетка світу Еліна Світоліна візьме участь у виставковому турнірі в Берліні, який проходитиме у середині липня.

Про це повідомляє Sport.ua.

Призовий фонд турніру складе по 100 тисяч євро для жіночої та чоловічої сітки відповідно, у кожній з них зіграють шестеро спортсменів. Крім Світоліной, за титул поборються Кікі Бертенс, Андреа Петкович і Юлія Гергес. Ще два місця залишаються вільними.

Еліна Світоліна, фото Instagram
Еліна Світоліна, фото Instagram

У турнірі для чоловіків змагатимуться Домінік Тім, Олександр Звєрєв, Нік Кірьос і Яннік Сіннер.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Дата початку виставкового турніру в Берліні - 13 липня. Через карантинні обмеження він пройде без глядачів на трибунах, але любителі тенісу зможуть насолоджуваися відеотрансляцією.

Цікаво, що Світоліна на днях відзначила роль української ментальності у своєму успіху.

"Наполеглива робота, іноді навіть занадто вперта, бойовий дух - це у мене від української ментальності", - сказала українська спортсменка в інтерв'ю, яке було опублікованим на офіційному каналі Roland-Garros на сайті YouTube.

Українським вболівальникам вдастся перевірити, чи допоможе Світоліній менталітет виграти 100 тисяч євро вже найближчим часом.


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Світоліна видала несподівану правду про особисте життя – "Я під великим тиском".

Як повідомляв портал Знай.ua, Млинці не комом - Світоліна показала запальні танці на своїй кухні.

Також Знай.ua писав, що Світоліна знялася в стильній фотосесії від WTA.