Відомий український футболіст Олександр Алієв вирішив спробувати себе у боксі, прийнявши запрошення вийти на ринг у проєкті "Битва". Бої відбудуться о 20:00 29 травня. Подивитися на видовище можна буде онлайн. Суперником спортсмена буде актор, модель і блогер Микита Вакулюк.

Напередодні старту "Битви" відбулося зважування учасників, на якій Знай.uа зміг поспілкуватися з Олександром Алієвим.

Футболіст розповів, чому вирішив приєднатися до команди "Дніпро" з міні-футболу, на якому етапі його навчання тренерству і що думає про відновлення Української Прем'єр-ліги.

Олександр Алієв і Микита Вакулюк, фото: Тетяна Бундзило
Олександр Алієв і Микита Вакулюк, фото: Тетяна Бундзило

За словами футболіста, під час карантину він активно готувався до бою, тренувався, але також часто проводив час із дітьми.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коли столична команда "Дніпро" з міні-футболу запросила його пограти за себе на Гідропарку 5 на 5, він погодився.

"Чому ні? Там хороший рівень. Я люблю міні-футбол теж і з задоволенням побігаю", - зазначив він.

Алієв проходить навчання на тренера, але через карантин усі уроки припинилися.

"Я повинен був у червні здавати останній іспит. Зараз нічого не знаємо, коли ми зберемося і що і як. Залишилося зовсім трохи. Я на даний момент можу тренувати, бо у мене є моя дитяча академія (Алієва), яка знаходиться в Бучі. Там у мене діти з 6 років тренуються", - додав ексгравець "Динамо".

Олександр Алієв з дітьми, фото: Instagram Алієва
Олександр Алієв з дітьми, фото: Instagram Алієва

При цьому він зізнався, який вік хотів би тренувати.

"Хотів би працювати з дорослими хлопцями, це десь U19 і вище. Я вчуся, дивлюся тренування. Мені це подобається, мені це до душі", - сказав спортсмен.

Як такого ідеалу тренера в Алієва немає, але, як він зазначив, є своє бачення гри: "Я грав в атакуючий футбол. І хочу теж як тренер, щоб команда грала в атакуючий футбол. Мені імпонують і Моуріньо, і Гвардіола, і Зідан".

Також він поділився своєю думкою про поновлення УПЛ.

"Я читав інтерв'ю Суркіса, він молодець, що "Шахтарю" запропонував Олімпійський стадіон, щоб вони грали, а "Динамо" буде грати на "Динамо". Я вважаю, що це правильно, і всі увійшли в ситуацію. Нехай Чемпіонат поновиться, але найголовніше - щоб швидше закінчилася ця пандемія", - прокоментував футболіст.

Він упевнений, що в цьому Чемпіонаті "Зоря" та "Олександрія" зробили великий ривок вперед і склали конкуренцію "Динамо" в боротьбі за друге місце.

"Ми прекрасно бачимо, що в минулому році для "Шахтаря" рівних у Чемпіонаті України немає. Вони молодці, хорошу гру показують на внутрішній арені, і на європейській. Я їм бажаю, щоб вони пройшли ще далі", - додав Олександр Алієв.

Олександр Алієв, фото: Instagram Алієва
Олександр Алієв, фото: Instagram Алієва

Нагадаємо, раніше учасники проєкту "Битва" влаштували фейс-ту-фейс. Знаменитий футболіст Олександр Алієв - фаворит цього сезону.

Також Знай.uа повідомляв, коли "Динамо" і "Шахтар" зустрінуться в матчі УПЛ.

Крім того, в мережу злили інформацію, що Роналду і "Ювентус" розірвуть контракт відразу після закінчення сезону.