Українська тенісистка світового рівня, п'ята ракетка світу Еліна Світоліна поділилася з підписниками фото, на якому вона знаходиться в обіймах сонячних променів.

Відповідна світлина була опублікована на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Вбираючи свою щоденну дозу сонячного світла", - написала спортсменка у підписі до фото.

На знімку Світоліна позує у променях світла. Де саме знаходиться жінка невідомо. Також не дуже зрозуміло, в що одягнена тенісистка - якщо дивитися неуважно, може здатися, що дівчина оголена.

Еліна Світоліна, скріншот Instagram
Еліна Світоліна, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто зазначити, що хоча сонячне світло й забезпечує організм вітаміном D, все ж не варто ставитися до загоряння безвідповідально. За оцінками сучасних науковців, перебування на сонячному світлі є небажаним для здоров'я шкіри, а тому варто хоча б застосовувати сонцезахисний крем.

Найближчим часом Світоліній таки випаде попасти під сонце на корті - вона візьме участь у виставковому турнірі в Берліні, який проходитиме у середині липня. Призовий фонд турніру складе по 100 тисяч євро.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Світоліна видала несподівану правду про особисте життя – "Я під великим тиском".

Як повідомляв портал Знай.ua, Млинці не комом - Світоліна показала запальні танці на своїй кухні.

Також Знай.ua писав, що Світоліна зіграє знову після карантину, на черзі приз у 100 тисяч євро.