Всесвітньо відомий ірландський боєць, колишній чемпіон UFC Конор Макгрегор подарував шанувальникам і собі самому купу незабутніх емоцій. Так, буквально днями Конор опублікував відео з кадрами, де він з'їв жменю сушених шершнів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Конора в мережі Instagram.

Конор Макгрегор, фото: Instagram
Конор Макгрегор, фото: Instagram

Макгрегор діставав комах з пластикової банки. В один момент спортсмен перекинув на себе вміст, а потім з'їв кілька шершнів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Конор Макгрегор відреагував на масові заворушення в США, викликані вбивством афроамериканця Джорджа Флойда в Міннеаполісі.

"В цьому світі немає місця несправедливості, расизму та нетерпимості. Нам потрібно чути тих, хто страждає, і вчитися у них. Станьте прикладом змін, які ви хочете побачити. Я молюся, сподіваюся і вірю, що нинішні події можуть привести нас до кращого майбутнього", - написав Макгрегор, коментуючи дану ситуацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, б'є не тільки обличчя, але й чоловічі серця - український ангел з UFC "нокаутнула" фанів своєю чарівністю.

Як повідомляв Знай.uа Едді Хірн оголосив дату першого вечора боксу на своєму подвір'ї – де дивитися трансляцію.

Знай.uа писав, Макгрегор зробив зухвалу заяву про реванш з Мейвезером.