Відомий український футболіст, зірка англійського "Вест Гему" і збірної України Андрій Ярмоленко незабаром може покинути англійський клуб. Українця вже у всю "сватають" до ще одиного європейського футбольного клубу - проте навіть у ймовірного трансферу з'явилися деякі перешкоди.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

За інформацією журналістів, турецький клуб "Фенербахче" розраховує взяти Андрія Ярмоленка в оренду. Повідомляється, що турки вже намагалися підписати українця, проте не змогли домовитися з "Боруссією" – німці наполягали на повноцінному трансфері, тоді як Фенербахче прагнув взяти гравця в оренду. Однак турки продовжують мріяти про посилення правого флангу атаки після відходу Мозеса.

Сторінка турецького видання "Goal" з Андрієм Ярмоленко, скріншот: https: goal.com
Сторінка турецького видання "Goal" з Андрієм Ярмоленко, скріншот: https: goal.com

Зараз "Фенербахче" намагається домовитися про оренду Ярмоленка, але навряд чи зможе задовольнити фінансові апетити українця. Додається, що "Вест Хем" хоче включити обов'язкове право викупу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, звідки у Андрія такий фінансовий апетит. Ярмоленко в 2020 році провів 15 поєдинків у складі Вест Гему, записавши до свого активу 3 голи і асист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пишна борода і потрібний гол — Ярмоленко разом з Вест Хемом яскраво вийшли з карантину.

Як повідомляв Знай.uа зірка збірної України Ярмоленко може опинитися під ударом економії - "Кращий кандидат...".

Знай.uа писав, молоді таланти України - хто з гравців "Динамо" може покинути команду в найближче трансферне вікно.