Казахська спортсменка Тетяна Дем'янова не втомлюється вражати соцмережі провокативними фото. ЗМІ вже встигли проголосити жінку найсексуальнішою волейболісткою Казахстану, і схоже, що не безпідставно.

Своїми світлинами спортсменка ділиться на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ще нещодавно волейболістка виступала за клуб "Алмати", однак Дем'янова все ж повернулася в рідне місто Костанай. Як пояснює сама спортсменка, вона скучила за домом. Зараз вона виступає за місцевий клуб, однак це їй не приносить жодного доходу - волейболістка грає безкоштовно.

Тетяна Дем'янова, фото Instagram
Тетяна Дем'янова, фото Instagram

Зараз основний дохід Дем'янова отримує завдяки своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яку вона активно просуває. Саме в Інтернеті вона планує заробляти гроші, однак волейбол лишати теж не планує, називаючи його "своїм життям".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак коментатори на сторінці волейбольної зірки Казахстану не надто оригінальні - в основному, чоловіки просто залишають смайли-емодзі та пишуть, що вона "красива" чи "гаряча".

Невдовзі Дем'янова планує завести канал на сайті YouTube, а також відкрити власний нічний клуб. Однак у останній задумці вона зіткнулася з проблемами - місця для масових заходів не надто актуальні в період коронавірусного карантину та пандемії.

COVID-19 завдав удару і по спортивній діяльності красуні - Чемпіонат Казахстану з волейболу був припинений передчасно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українські спортсменки на карантині зняли купальники заради запального відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Німецьке диво: як виглядає найсексуальніша спортсменка світу.

Також Знай.ua писав, що Українська спортсменка підкорює мережу своєю красою.