Зірка хорватської збірної, півзахисник мадридського "Реала" Лука Модріч поділився дуже гарячими спогадами про інцидент за участю Кріштіану Роналду і Жозе Моурінью. Конфлікт стався після переможного матчу королівського клубу на Кубку Іспанії.

Тоді лідер мадридців Кріштіану Роналду і головний тренер Жозе Моурінью в різкій формі спробували з'ясувати стосунки. Про це стало відомо завдяки повідомленням іспанських спортивних ЗМІ.

Жозе Моурінью, фото Wikimedia Commons
Жозе Моурінью, фото Wikimedia Commons

"Ми вигравали з рахунком 2:0. Роналду не повернувся в оборону в одному з моментів, і Жозе почав лютувати. Вони багато сперечалися там. У перерві я побачив відчайдушного Роналду на грані сліз. Він сказав мені: "Я роблю все можливе, і він продовжує критикувати мене". Потім Моурінью увійшов до роздягальні і почав лаяти португальця. Між ними стало загострюватися, до такої міри, що гравцям довелося втрутитися, щоб перешкодити їм побитися", — розповів Модріч.

Кріштіану Роналду, Getty Images
Кріштіану Роналду, Getty Images

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До речі, Кріштіану у складі "Реала" виграв 15 трофеїв. Мадридці за Моурінью по разу виграли чемпіонат Іспанії, Кубок Іспанії та Суперкубок країни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не фільтри і маски, а зарплата — Роналду "підняв" не кволий куш в Instagram.

Як повідомляв Знай.uа Роналду явив світові двох янголят і заробив сім мільйонів – "Дякую кожен день".

Знай.uа писав, Роналду отримав супер-спорядження, тепер його не наздогнати.