Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, вже цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове відео, на якому вона позує в короткій жовтій сукні, яка ідеально підкреслила пишні форми красуні, зробивши акцент на її тонкій талії. Морозюк зробила собі хвостик і традиційно нафарбувала губи червоною помадою.

Скріншот сторіс

"Дівчатка, вітаю себе з новосіллям. А де взяла це круте плаття, розповім пізніше", - написала вона. Варто зауважити, що напередодні вона вже показувала цю сукню, але лише в сторіс. Тоді вона гуляла в компанії подруг, показавши своє вміння відриватися.

Скріншот сторіс

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Боже, подивіться на це чудо. Ти з ним цілувалася? Ні. Звичайно ні, тому що я їла в Макдональдс", - заявила Морозюк в цій самій сукні, показавши на свої розмазані губи.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше заплакана дружина Морозюка зізналася про зради та розставання з екс-динамівцем – "Він почав, я закінчила"

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальна дружина ексдинамівця Морозюка вбралась у спіднє перед гарячим вікендом - "Чекаєте?"

Також Знай.ua писав, що Дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе