Легенда португальського футболу Кріштіану Роналду став першим спортсменом-мільярдером в історії спорту. При цьому зірка скромністю явно не страждає. Кріштіану придбав собі шикарний особняк на відомому іспанському курорті Марбелья, і тепер буде сусідом Конора Макгрегора, передає The Sun.

Вілла Кріштіану Роналду, фото The Sun


Вілла обійшлася Роналду 1.3 мільйона фунтів стерлінгів, і вона знаходиться у розкішному комплексі для супербагатіїв. Тепер Кріштіану зможе насолодитися барбекю в компанії Конора, відпочиваючи біля пейзажного басейну. Якщо Роналду захочеться побачити новий фільм, він може зробити це за допомогою особистого кінозалу.
У Роналду є безліч об'єктів нерухомості, в тому числі і особистий острів. Загальна вартість нерухомості становить 27 мільйонів фунтів стерлінгів. Крім великих контрактів в Манчестер Юнайтед, Реалі і Ювентуса, Кріштіану також заробив великий контракт з Nike на 800 мільйонів фунтів стерлінгів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не фільтри і маски, а зарплата — Роналду "підняв" не кволий куш в Instagram.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Роналду явив світові двох янголят і заробив сім мільйонів – "Дякую кожен день".

Знай.uа писав, Роналду отримав супер-спорядження, тепер його не наздогнати.