Після матчу 25-го туру чемпіонату України між Львовом і Дніпро-1 в підтрибунному приміщенні ледь не відбулася бійка між капітаном дніпрян Сергієм Кравченко і головним тренером львів'ян Єгіше Мелікяном, що могло б перерости в масову бійку.

Про причини конфлікту розповів футбольний експерт В'ячеслав Шевчук, пише isport.ua.

"На цьому матчі не було VAR. Тому арбітр приймав рішення безпосередньо на полі. Ми подивилися кілька повторів, а й в одному, і в іншому моменті, не було порушення. Була симуляція з боку атакуючого гравця.

Футболісти "Львова" та "Дніпра-1" ледь не влаштували бійку після матчу, фото: scdnipro1.com.ua
Футболісти "Львова" та "Дніпра-1" ледь не влаштували бійку після матчу, фото: scdnipro1.com.ua


У подтрібунке мало не сталася бійка, тому потрібно до цих епізодах ставитися серйозно. Богунов був у штрафному майданчику і в двох моментах з його боку була симуляція. Арбітр і без VAR відмінно впорався ", - сказав Шевчук.

"З першої хвилини вони тягнули час, постійно падали. Це була їхня тактика, якої вони, можна сказати, нас провокували. Було дуже багато суперечок, криків. Постійно якесь" Ай! Ой! ". Але все добре, це емоції, за це ми любимо футбол. Після гри ми заспокоїлися, потиснули один одному руки і ... все нормально", - зазначив Кравченко після матчу в коментарі Великому футболу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Артем Бєсєдін розповів, що думає про лікаря ″Динамо″

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Шевченко продовжуватиме тренувати збірну України ще два з половиною роки

Також Знай.ua писав, Динамо вигризло друге місце в матчі з Олександрією