Сучасна легенда українського футболу Андрій Шевченко продовжуватиме тренувати збірну України ще два з половиною роки. Про подовження контракту повідомив Андрій Павелко, президент УАФ.

Джерело: запис XXIII Конгреса УАФ.

"Виконком УАФ з оплесками проголосував за продовження контракту з тренерським штабом Андрія Шевченка до 31 грудня 2022 року", - сказав Павелко.

Ця новина означає декілька фактів. По-перше, саме Шевченко буде тренером нашої команди на Євро-2020, яке перенесли на рік через пандемію коронавірусу. По-друге, саме Шевченко буде готувати збірну на ігри у Катарі - місці проведення чемпіонату світу по футболу у 2022 році.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я можу запевнити, що залишаюся в збірній. У нас з командою є незавершена справа - Євро-2021", - прокоментував своє призначення Андрій Шевченко.

Андрій Шевченко, скріншот: YouTube
Андрій Шевченко, скріншот: YouTube

Попередній контракт Андрія Шевченка мусив завершитись улітку. Чи відбудеться перепідписання контракту було незрозуміло до кінця: особливо зважаючи на заяви Шевченка про бажання очолити Мілан після завершення поточного контракту.

Для ознайомлення із процедурою оголошення новини про подовження контракту, схвальні відгуки присутніх можна переглянути YouTube-канал Української Асоціації Футболу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Андрій Шевченко здивував незвичайною акробатикою з сином — найкраща ідея для карантину, відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українська легенда футболу Андрій Шевченко зворушливо привітав сина з 6-річчям - суперзірка Райдер.

Також Знай.ua писав, що Шевченко дав майстер-клас під час тренування збірної України: відео.