Відомий український футболіст, зірка "Динамо-Брест" і кєнт Олександра Алієва Артем Мілевський порадував своїх шанувальників новим яскравим луком, який спортсмен підібрав спеціально для літа.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Артема Мілевського в мережі Instagram.

Публікація Артема Мілевського, скріншот: Instagram
Публікація Артема Мілевського, скріншот: Instagram

"Літо, привіт", - підписав нову публікації Артем.

Варто зазначити, що на фото можна побачити Артема в примірювальній магазину. Футболіст підібрав зелені бриджі, сіру футболку і досить яскраву бананку. Шанувальники помітили на поясній сумці стрічку в кольорах українського прапора. Ось таку цікаву сумочку підібрав Артем.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Підписники Артема почали активно коментувати нову публікацію: "Міля, золотий м'яч будеш брати в цьому сезоні?", "Давай вже одружуйся! Час настав!", "Старий — модник", "Мілі знову 21".

Також нагадаємо нашим читачам, що відомий білоруський футбольний тренер Олег Дулуб поділився своїми думками стосовно того, наскільки "Динамо Брест" залежить від дій самої особистості ексзірки київського "Динамо" Артема Мілевського. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з білоруських видань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "кєнт" Мілевського Алієв здійснив бажання фаната - "Саня, татуха стрьомна, як і твої приколи...".

Як повідомляв Знай.uа команда трьох українців Динамо-Брест програла БАТЕ — гол у складі господарів поля забив Мілевський.

Знай.uа писав, напівгола дівчина нападника Динамо явила себе світу у всій красі – "Час міняти...".