Проспект легкої ваги Райан Гарсія розкритикував українського чемпіона WBA, WBO та IBF Василя Ломаченка. На думку Гарсії, Ломаченко – хороший боксер, однак його резюме нікого не вражає. Аналогічну думку боксер висловив і про іншу зірку легкої ваги – Теренсе Кроуфорді. Зате Гарсію вражає резюме Сауля Альвареса, яке він вважає одним із найкращих у світі.

Василь Ломаченко, скріншот: YouTube
Василь Ломаченко, скріншот: YouTube


“Давайте чесно, Ломаченко класний боєць, але резюме у нього так собі”, вважає Гарсія. Теж саме він сказав і про Теренса Кроуфорда. “На відміну від Сауля Альвареса, у них не було боїв, які можна назвати визначальними в кар'єрі”. Гарсія зазначає бій Альвареса з Головкіним в якості прикладу визначального бою. “Чому його не поставити в якості першого номера pound-for-pound?”, задається питанням Гарсія.
Василь Ломаченко – один з найвідоміших боксерів у світі. Український чемпіон є володарем поясів за трьома версіями. Всі вони були здобуті Ломаченко в бою з Люком Кемпбеллом, де Василь переміг одноголосним рішенням арбітрів поєдинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик з Ломаченко привітали українців з Великоднем, допомогли "санкційні" Баста і московський піп.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Усик готується до бою на НСК "Олімпійський", керівник стадіону розкрив плани боксера.