Американець Шакур Стівенсон (13-0, 7 КО) – чемпіон за версією WBO в напівлегкій вазі. У той час як українець Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) перебуває на шляху до статусу абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

"Бій з Ломаченком важливий для моєї спадщини. Я не думаю, що він наважиться на перехід у першу напівсередню вагу. Можливо, він опуститися нижче. Ми зможемо побитися з ним, якщо будемо в одній ваговій категорії", - заявив Стівенсон в інтерв'ю ESPN Ringside.

Василь Ломаченко, скріншот: YouTube
Василь Ломаченко, скріншот: YouTube

Варто уточнити, що Василь Ломаченко після завершення пандемії коронавірусу повинен побитися з чемпіоном IBF Теофімо Лопесом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська боксер Олександр Гвоздик, який виступав у напівважкій ваговій категорії, повідомив своїм прихильникам дуже сумну новину. Саша завершує свою спортивну кар'єру.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, промоутерська компанія Top Rank Promotions разом з американським кабельним телеканалом ESPN планують відновити професійні боксерські поєдинки на території США.

Також портал Знай.uа писав, що чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) проведе наступний бій проти британського легковаговика Люка Кемпбелла (20-2, 16 КО), чемпіона Олімпійських ігор-2012.