Ванесса Браянт, удова легендарного баскетболіста Кобі Браянта, досі не можу впоратись із великою травмою: трагічною загибеллю чоловіка та доньки. Щоб залишитись назавжди з ними вдова вирішила набити татуювання з останніми словами своїх близьких людей на собі. Таким чином, вона завжди буде з ними.

Про це розповідає видання StarHit.

Кобі та Ванесса одружились у 2001 році. Оточення вважало, що цей шлюб триватиме недовго і називали його мезальянсом - Кобі вже був всесвітньо відомим баскетболістом, а Ванесса танцювала у нічному клубі. Проте шлюб виявився міцним і щасливим: у пари за ці роки народилось четверо дітей. Кобі особливо близько спілкувався із донькою Джанні, яка мала неабиякий хист до баскетболу. Тато тренував її, уся родина була певна, що Джанна побудує славну баскетбольну кар'єру.

фото Getty Images
Кобі Брайант // фото Getty Images

Проте трапилась трагедія: впав гелікоптер, на якому був Кобі, Джанна та їхні друзі. Компанія летіла на баскетбольний матч.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ванесса не контактує з пресою після цієї трагедії, проте журналістам вдалось встановити, що вона подала позов до суду на компанію гелікоптерів. Якщо вдасться довести, що літак впав саме з їхньої провини - вдова отримає величезну кількість грошей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Загиблий зірковий баскетболіст Кобі Браянт зізнався у зґвалтуванні: "Хочу вибачитися перед нею".

Як повідомляв портал Знай.ua, Фанат передбачив трагічну смерть Кобі Браянта сім років тому.

Також Знай.ua писав, що Очевидець зняв на відео політ вертольота Кобі Брайанта перед катастрофою.