У суботу, 13 червня, відзначається знаменний день в новітній історії України. Саме в цей день 2014 року українська армія звільнила Маріуполь і підняла синьо-жовтий прапор над містом.

У свою чергу, гравці київського футбольного клубу "Динамо" взяли участь у відеозверненні, присвяченому визволенню Маріуполя українською армією, яке відбулося 6 років тому. Також футболісти подякували воїнам та привітали місто з річницею. Ролик розмістили на офіційному YouTube-каналі футбольного клубу.

В даному відеозверненні знялися: Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Георгій Бущан та Олександр Караваєв.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що російський тренер Юрій Сьомін, нещодавно звільнений з поста тренера московського "Локомотива", може знову очолити київське "Динамо".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Динамо-Брест" Артем Мілевський порадував своїх фанатів новим луком, який підібрав спеціально для літа.

Також "Знай.ua" писав, що форвард київського "Динамо" Артем Бесєдін поділився думкою про людину, через яку його дискваліфікували на рік.