Відомий український боксер-професіонал Іван Редкач розповів, що оточення потрібно обирати правильно, адже саме воно впливає на подальшу успіх та досягнення.

Відповідну думку він оприлюднив на власній Instagram-сторінці, де й виклав фотографію з не менш відомими актором Сільвестром Сталлоне.

"Хочу поговорити про правильні людей. Те, з ким ви проводите час, матиме великий вплив на те, яке життя ви проживаєте. Є люди, яких Бог послав на наш шлях, щоб допомогти виконати нашу долю. Люди, які надихають нас, кидають нам виклик, роблять нас краще. Потрібні люди вже збудовані в чергу.

Іван Редкач, фото: Instagram

Але якщо ви проводите час не з тими людьми, ви ніколи не зустрінете потрібних. Якщо ви тримаєтеся біля людей, які нікуди не йдуть, людей, які тягнуть вас вниз, виснажують вашу енергію, тоді ви застрягнете. Не можна тусуватися з курчатами і очікувати, що вони будуть парити як орли. Ви станете такими, як люди, з якими ви спілкуєтеся. Хочеш знати, яким ти будеш через 5 років? Подивися на своїх друзів", - написав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Щодо шанувальників спортсмена, то їм сподобався допис, але усім – деякі розкритикували останнього через те, що він це все написав англійського та закликати вчити російську, бо вони його не розуміють.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олександр Усик став обличчям відомого бренду.

Як повідомляв портал "Знай.ua" промоутер розповів, коли варто чекати на бій Чісори з Усиком.

Також "Знай.ua" писав, що Дерек Чісора поділився очікування від бою проти українця Олександра Усика.