Раніше була інформація, що Українська асоціація футболу (УАФ) планувала дати можливість українським шанувальникам футболу бути присутніми на стадіонах під час матчів УПЛ, однак з обмеженням (до 25% заповнюваності трибун стадіону). Тим не менш, у зв'язку з погіршення статистики щодо захворюваності в країні на коронавірусну інфекцією, ці плани можуть трохи змінитися.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Инсайдер.uа".

Матч "Динамо" - "Шахтар", фото Instagram
Матч "Динамо" - "Шахтар", фото Instagram

"УАФ планувала з 17 червня дати можливість вболівальникам бути присутнім на футбольних матчах, причому не більше 25% від заповнюваності стадіону. Однак через зростання нових випадків захворювання на коронавірус в Україні цю дату може бути скориговано. Про це заявив президент УАФ Андрій Павелко.", - повідомляють в Telegram-каналі "Инсайдер.uа".

Варто нагадати нашим читачам, що захисник "Карпат" Владислав Дубинчак, у якого не так давно виявили коронавірус, нещодавно був помічений, коли розгулював у самому центрі Львова без маски в компанії з дівчиною. Це фото оприлюднило шоу "ТаТоТаке". Про позитивний тест на коронавірус у Дубинчака повідомлялося 17 днів тому, а таким чином теоретично він відбув 14-денний карантин, відведений для самоізоляції.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заражений на китайський вірус гравець "Карпат" розгулював Львовом - в окулярах, без маски і з посмішкою.

Як повідомляв Знай.uа ексшахтарець Шевчук відполірував лисину ексдинамівцю Леоненку, йому не сподобалося.

Знай.uа писав, у Львові з лікарні зник чоловік в тапочках і з шрамом на голові - медики перелякані.