Відомий український футболіст, зірка київського "Динамо", збірної України та нападник брестського "Динамо" Артем Мілевський порадував своїх шанувальників свіжими фото. На знімку також є подруга Артема, ім'я якої, на жаль, поки невідоме.

Нове фото Артем Мілевський опублікував у мережі Instagram.

Артем Мілевський, скріншот: YouTube
Артем Мілевський, скріншот: YouTube

"Vziali sibasa na vecher!!!", - підписав нове фото Артем.

На фото можна помітити, що Артем в приємній компанії красуні проводить літній вечір. Також стає зрозуміло, що футболіст влаштував рибну вечерю, на вечір парочка приготувала рибку сибасу.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що форвард "Динамо Брест" Артем Мілевський зізнався про "натягнуті стосунки" з воротарем київського "Динамо" і збірної України Денисом Бойком, а також заявив, що він ніколи йому не тисне руку. Про це Артем розповів в ролику на своєму каналі в YouTube.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мілевський зізнався, чому таврував надію збірної України "щуром".

Як повідомляв Знай.uа зірка "Динамо" Мілевський одягнувся в український прапор - "Золотий м'яч будеш брати...".

Знай.uа писав, дебютний провал - ексдинамівець і "кєнт" Мілевського отримав "в табло" від українського секс-символа.