Проста ранкова зарядка наповнить вас енергією і силами і приведе тіло в тонус, якщо робити це регулярно. Лише 3 вправи для молодості приховають ваш справжній вік і збережуть здоров'я.

Заняття триває всього 15 хвилин в день. І ви забудете про целюліт і зайву вагу.

Тренування від Макса Пустозвонова, фото Facebook
Тренування від Макса Пустозвонова, фото Facebook

Віджимання
Віджиматися можна від столу, стільця або дивана. Потрібно створювати пряму лінію, руки зігнуті в ліктях.На видиху знову зігніть руки і поверніться у вихідне положення. Стежте, щоб таз не провалювався.

Віджимання з балансом
Віджимання з балансом // cellucor.com

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Віджимання допомагають зміцнити м'язи верхньої частини тулуба. Вправа благотворно впливає на нервові сплетення, венозний відтік крові від мозку, полегшує роботу серця і легенів. Робіть по 5-10 повторень за один підхід.

Присідання з прямою спиною
Знайдіть нерухому опору. Підійде спинка крісла або двері. Станьте обличчям до опори, візьміться за ручки або спинку. Повільно присідайте на видиху, а на вдиху так само повільно вставайте. Намагайтеся напружувати сідничні м'язи.

Присідання
Присідання, Life Time

Робіть кілька підходів по 5-10 разів. Присідання — універсальне вправа, в якому беруть участь практично всі групи м'язів.

«Півплуг»
Ляжте на спину на підлогу, витягніть руки уздовж тулуба і притисніть поперек до підлоги. Підніміть рівні ноги під кутом 90 градусів, потім повільно опустіть. Не забувайте дихати. Робіть 5-10 повторень у кожному підході.

Вправа добре прокачує м'язи пресу і задіє попереково-грудний відділ хребта. Особливо корисна для жінок: сильні м'язи живота допомагають при виношуванні дитини.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шовковський качає прес краще, ніж захищає ворота - кумедне тренування з відомим голкіпером.

Як повідомляв портал Знай.ua, Веселий Потап розкрив головну причину свого схуднення: "Кубики на животі, а не кулька".

Також Знай.ua писав, що Складки на животі зникнуть миттєво, кращі способи схуднути до весни.