Легендарний український воротар, зірка київського "Динамо" та збірної України Олександр Шовковський, який зараз віддає свій багатий досвід молоді в якості тренера, частенько в мережі радує своїх шанувальників яскравими фото. Так, на цей раз СаШо показав ніжності з новим вихованцем, тепер у Шовковського є їжачок-альбінос.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Шовковського в мережі Instagram.

Публікація Олександра Шовковського, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Шовковського, скріншот: Instagram

Публікація Олександра Шовковського, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Шовковського, скріншот: Instagram

"Колюча ніжність... Залюбили! Обласкали! Трохи налякали своїми розмірами. Але точно немає намірів ображати! Є бажання дружити! Є бажання оберігати і піклуватися! Доброго всім вечора!", - підписав публікації з їжачком Олександр.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В коментарях шанувальники зіркового тренера почали активно обговорювати побачене, публікації набрали кілька тися лайків: "Яке ж воно миле"; "Посміхнувся)"; "Це якісь штучно виведені, щось він дуже чистий"; "Олександре, ви добряк і чудовий тренер.".

Варто нагадати нашим читачам, що зірка української збірної, легіонер лондонського "Вест Гему" Андрій Ярмоленко поділився думками стосовно можливого відновлення Англійської Прем'єр-ліги з 17 червня. Раніше українця вже називали найкращим кандидатом на продаж, проте поки Андрій проводить тренування разом з командою і готується до відновлення сезону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка збірної України Ярмоленко розповів про рестарт АПЛ.

Як повідомляв Знай.uа Ярмоленко може полетіти до "теплих країв" - зірка збірної України за крок від гучного трансферу.

Знай.uа писав, пишна борода і потрібний гол — Ярмоленко разом з Вест Гемом яскраво вийшли з карантину.