Зараз для спорту, як і для всього світу непроста пора через пандемію. Кордони досі не відкрили, гру збірної не поновили, поки закриті кордони. Легендарний український воротар, зірка київського "Динамо" та збірної України Олександр Шовковський, який зараз віддає свій багатий досвід молоді в якості тренера, розповів у "Світському житті" Каті Осадчій деякі деталі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації "Світського життя у youtube.

Шовковський, фото youtube
Шовковський, фото youtube

"Зараз вже почалися матчі Чемпіонату України. Так, немає на матчах вболівальників. Футбол без вболівальників навіть уявити складно", - каже Шовковський. І пригадує, коли ще був гравцем, грати із порожніми трибунами було катастрофою.

Раніше це було доганою, а зараз це реалії пандемії. Зовсім інший настрій, зовсім інша мотивація.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Нам треба пристосовуватись до тих обставин, в яких живемо. Я з карантину вийшов у своїй вазі - жодного кілограму. 6 днів на тиждень я займався - регулярно. Зараз - теніс, зарядка, режим", - зізнався тренер.

Також легенда футболу розповів, що поки що подорожують Україною - їздили до Славутича. А нещодавно у родині завели домашнього улюбленця - їжака, назвали Максімус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка збірної України Ярмоленко розповів про рестарт АПЛ.

Як повідомляв Знай.uа Ярмоленко може полетіти до "теплих країв" - зірка збірної України за крок від гучного трансферу.

Знай.uа писав, пишна борода і потрібний гол — Ярмоленко разом з Вест Гемом яскраво вийшли з карантину.