Колишня третя ракетка світу, болгарський спортсмен Григор Димитров захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Відповідною інформацією тенісист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На фото, скоріш за все, Димитров знаходиться у лікарні, однак він запевнив, що вже виписаний додому для відновлення сил.

"Привіт усім. Я хочу поділитися з друзями і фанатами тим фактом, що в мене було діагностовано в Монако на Covid-19.Я хочу, щоб всі, хто знаходився зі мною в контакті в останні дні, здали аналізи і вжили всіх необхідних заходів. Мені дуже шкода, що я міг завдати шкоди. Зараз я вдома, відновлююся. Дякую за підтримку, і, будь ласка, бережіть себе і своє здоров'я", - написав спортсмен.

Григор Димитров, фото Instagram
Григор Димитров, фото Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За останній час Димитров встиг зіграти на виставковому турнірі Новака Джоковича в Монако, а минулих вихідних - на турнірі у сербській столиці Белграді. Там він контактував з такими відомими тенісистками як власне Новак Джокович, Олександр Звєрєв, Домінік Тім і Андрій Рубльов. За повідомленнями ЗМІ, вони не дотримувалися соціальної дистанції та інших санітарних заходів - спортсмени обіймалися, тисли один одному руки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Еліна Світоліна дозволила собі розслабитися і покрасуватися перед фанами без макіяжу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шовковський зізнався, як вийшов з карантину без жодного кілограму - робив це шість разів на тиждень.

Також Знай.ua писав, що Українських красунь Завацьку і Світоліну було помічено на пікантному відпочинку разом.