Відома українська тенісистка, перша ракетка України Еліна Світоліна (WTA №5) часто ділиться зі своїми шанувальниками кумедними роликами і знімками у соцмережі Instagram. В цей раз знаменита спортсменка показала, як потрібно насолоджуватися вихідними днями, а також закликала не забувати стежити за своєю зовнішністю.

"Будь собою. Роби сам. Для себе ✨✨✨ #saturdayvibes ⁣#selfcare", - написала у публікації українська тенісистка.

Варто відзначити, що на фотографії Світоліна позує в косметичній масці на обличчі і з чашкою кави в руках. На передньому плані кадру видно красиві білосніжні орхідеї, а на фоні красується шикарний будинок, в якому дівчина проводить карантин зі своїм бойфрендом Гаелем Монфісом. Уточнимо, що зараз закохані пересиджувати пандемію в Швейцарії.

скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Світоліна поділилася з шанувальниками подробицями спільного життя з коханим і зізналася, що перебуває під великим тиском.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даяна Ястремська, яка ще в 2018 році піднялася в першу сотню рейтингу тенісисток, відсвяткувала своє 20-річчя.

Також портал Знай.uа писав, що Світоліна потрапила в Зал слави тенісу – найкраща за останні десять років.