Український боксер, володар титулу WBO International в легкій вазі Денис Берінчик поділився досить амбітними планами на майбутнє. До речі, Берінчик часто тішить своїх шанувальників цікавими публікаціями в соцмережах.

Спортсмен планує зробити нове місце, де молоде покоління може отримати нові можливості. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних видань.

Денис Берінчик, фото: Instagram
Денис Берінчик, фото: Instagram

"Моє літо буде в тренувальному процесі, у залі. Я думаю, що у вересні будуть поєдинки і доведеться радувати вболівальників хоча б гарною формою. На карантині не набрати 7 кг, а у своїй ваговій категорії і бути красивим, зарядженим, епатажним, веселим, як я завжди вмію це робити. Поки що далі продовжую рухатися по спортивному шляху, і якщо мені щось посміхнеться, або я знайду інвесторів, то все станеться добре. Я впевнений в цьому, тому що я працюю над своєю мрією і метою. Хочу велику академію спорту, щоб могли приїжджати бійці з різних країн, отримували досвід і залишали свою валюту в нашій країні", – сказав Берінчик.

Денис Берінчик, K2 Promotions
Денис Берінчик, K2 Promotions

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що кілька тижнів тому Денис вирішив трохи пожартувати і заявив, що карантин вже закінчився. Про це стало відомо завдяки новій публікації Дениса Берінчика в мережі Instagram. Також боксер додав, що виходив він на вулицю для покупки нової маски, і для походу на пошту за посилками з Харкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Берінчик невтішно відгукнувся про розумові здібності українців.

Як повідомляв Знай.uа Берінчик повернувся до "бойової обойми" після карантину і готується до наступного поєдинку.

Знай.uа писав, Берінчик та Усик у вишиванках показали себе з несподіваного боку - "Прикол зрозумілий".