У мережі з'явилися чергові докази кризи, яка назріває у футбольному клубі "Барселона": схоже, що конфлікт між тренерським штабом і командним складом лише набирає обертів. На відео вдалося зафіксувати сварку зіркового форварда Ліонеля Мессі з тренерами: схоже, легендарний аргентинський гравець зухвало ігнорує вказівки.

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

Відповідне відео було оприлюднене у телепрограмі El Partidazo de Movistar, а в мережу Twitter його виклало видання Bitbol.

Інцидент стався під час матчу проти "Сельти", який закінчився з нічийним рахунком 2:2.

"ВСЕ НЕ ТАК. Мессі, схоже, не хоче прислухатися до вказівок другого тренера, Едера Сараб, і навіть не звертає на нього уваги під час паузи в матчі між Барселоною і Сельтою", - йде мова в описі до відео.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

На записі можна побачити, як Мессі відверто принизив помічника Кіке Сетьена, Едера Сараба, який звернувся до нього з настановами під час невеликої перерви.

Мессі нахабно відвертався від тренера, коли той намагався щось йому підказати. Лео обурювався, Суарес намагався його заспокоїти, а Сетьєн просто спостерігав за сценою.

За повідомленнями ЗМІ, гравці "Барселони" регулярно ігнорують настановиви трена і його команди. Подейкують, що Мессі та інші футболісти клубу остаточно розчарувалися новим тренером.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мессі блював перед кожним матчем, врятувала лише спеціальна дієта.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сім'ї Роналду і Мессі відсвяткували Хелловін, ви їх не впізнаєте.

Також Знай.ua писав, що Мессі переслідує Роналду і Неймара в Instagram.