Фанат футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" 37-річний Крейг Вілліс влаштувався на нове місце роботи в девелоперську компанію PJ Livesey Group, але вже перший день для нього закінчився звільненням. Причиною цього стало селфі з гравцем одного з головних суперників МЮ клубом "Манчестер Сіті" Ріядом Марезом.

Джерело: британське видання Manchester Evening News.

У комплекс, у який влаштувався Вілліс, завітав несподіваний зірковий гість Ріяд Марез. Тоді чоловік вирішив попросити про селфі.

Девелоперська компанія PJ Livesey Group моментально звільнила новонайнятого працівника за порушення правил соціального дистанціювання.

Зловісне селфі з футбольною зіркою,  фото Craig Willis
Зловісне селфі з футбольною зіркою, фото Craig Willis

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Безпека кожного на наших об'єктах завжди має першорядне значення", - заявили в компанії.

Сам уболівальник вважає, що з ним вчинили несправедливо.

"Я просто зробив фото, адже не кожен день бачиш таку людину. Зробив селфі для свого друга - він фанат Сіті. Але по дорозі додому мені подзвонили і звільнили. Це стало шоком для мене", - стверджує Вілліс.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко вибачився перед уболівальниками за своє видалення в матчі 25-го туру АПЛ з "Тоттенхемом" (0:2).

Як повідомляв портал "Знай.ua", арбітражна палата інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів прийняла рішення про дискваліфікацію англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" від участі в єврокубках на 2 роки.