Колишня дружина екскапітана "Динамо" Миколи Морозюка Ірина Морозюк продовжує відверто висловлюватися через свої соцмережі.

Як і зазвичай, черговий пост з'явився на сторінці медіаперсони і президента фубольного клубу "Леон".

На знімку з публікації Ірина позує у звичному відвертому одязі, демонструючи свої головні принади: численні татуювання та збільшені губи.

"Не будь как все , выебы*айся по особенному 😂😜😎", - йде мова в оригінальній публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нещодавно дружина ексгравця київського Динамо Миколи Морозюка Ірина заявила, що вона вже понад пів року "розлучена" з футболістом, бо останній нібито часто зраджував їй

"Ми розлучилися пів року тому. Спочатку ми з ним взяли паузу - це було в жовтні 2019 року. Так вирішили. Чи були почуття, коли він переїхав до Туреччини? Частково так. І у нього, і у мене. У когось більше. Він запустив процес, а я його закінчила.

Чи є зараз хтось у Колі? Я думаю що ні. Він не знайде краще за мене. Чи зраджував він мені? Думаю, так, зраджував. Як до цього ставлюся? Та ніяк не належу. Я цього не відчувала, але допускаю це. Чи хотілося мені йому зрадити? Хотілося, але я не зраджувала", - стверджує Ірина Морозюк.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Морозюк розповіла, як знайти гідного чоловіка – "Не розсувайте свою рогатку".

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальна дружина ексдинамівця Морозюка вбралась у спіднє перед гарячим вікендом - "Чекаєте?"

Також Знай.ua писав, що Дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе