Абдулманап Нурмагомедов, батько знаменитого бійця UFC Хабіба Нурмагомедова, помер.

Про це написав глава Чечні Рамзан Кадиров на своїй Telegram-сторінці.

"Сумні новини дійшли до мене, друзі, про те, що цей світ покинув Абдулманап Нурмагомедов", - йде мова у повідомленні.

Кадиров приніс співчуття родині Абдулманап Нурмагомедова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нурмагомедов з батьком
Нурмагомедов з батьком

"Він пішов від нас, залишивши після себе добре ім'я і виростивши гідне покоління", - стверджує Кадиров.

Імовірно, похорони відбудуться вже сьогодні згідно з мусульманськими нормами.

"Ми молимо Всевишнього, щоб Він простив свого раба і ввів в Сади вічного Рая. Дай Аллах терпіння його рідним і близьким пережити біль втрати! Всі ми належимо Аллаху і повернемося до Нього рано чи пізно", - написав Кадиров.

За повідомленнями російських ЗМІ, в кінці червня батько спортсмена був госпіталізований задля реабілітації після коронавірусу, інсульту і операції на серці.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов звернувся до шанувальників через хворого батька. Спортсмен закликав дотримуватися самоізоляції та прислухатися до рекомендацій лікарів.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі оприлюднили унікальний ролик про Хабіба Нурмагомедова, де останній демонструє свої нібито погані навички "ударки".

Також портал Знай.uа писав, що Джастін Гетжи став справжньою сенсацією в UFC. В бою за звання обов'язкового претендента на чемпіонський пояс він розбив записного фаворита Тоні Фергюсона, і тепер саме він отримує шанс битися з Хабібом Нурмагомедовим.