З наступного туру Української прем'єр-ліги на стадіони нарешті можуть повернутися вболівальники. Про це повідомив президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко в інтерв'ю телеканалу Футбол.

Він зазначив, що трибуни зможуть заповнюватися глядачами на 25%.

"Ми продовжуємо роботу над тим, щоб повернути вболівальників. Впритул працюємо з міністерством охорони здоров'я, Максимом Степановим і Віктором Ляшком. Ми маємо всі шанси, щоб в цьому або наступному турі ми могли відкрити для вболівальників 25% від місткості стадіону.

Я думаю, що це все залежатиме від епідеміологічної ситуації та рішення МОЗ. Але ми щодня на зв'язку, щоб уже в найближчі тури повернути вболівальників на стадіон", - пояснив Павелко.

Президент УАФ Андрій Павелко
Президент УАФ Андрій Павелко

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (УАФ) виключив "Карпати" з УПЛ. Зазначається, що львівський клуб дискваліфікований за неявку на два поспіль матчі проти "Маріуполя".

Як повідомляв портал Знай.uа, тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко поділився переживаннями з приводу поразки від "гірників" з рахунком 2:3 в матчі Української Прем'єр-ліги.

Також портал Знай.uа писав, що "Шахтар" розслабився після завоювання чемпіонства і майже здався "Зорі".