Колишній форвард "Динамо" Олег Саленко поділився очікуваннями від матчу 30-го туру "Олександрія" – "Динамо" та розкритикував спосіб використання VAR в чемпіонаті України.

Про таке він розповів в інтерв'ю для "1927.kiev".

"Олександрія" не бореться за медалі, особливої ​​мотивації у них немає. Хіба що готуватися до наступного сезону. "Динамо ж буде втомленим після кубкового матчу, але по запасу гравців і за майстерністю "Динамо" вище. Хочеться просто перемоги "Динамо", хорошої гри без VAR.

Динамо Київ, фото - Instagram
Динамо Київ, фото - Instagram

VAR заважає нашому футболу. Чи не помічав, щоб у зарубіжних чемпіонатах його так часто використовували і так довго і скрупульозно розбирали моменти. Особливо жінка (мова йде про Катерину Монзуль) у нас, яку не можна було пускати в футбол. Це дуже заважає футболу. За три-п'ять хвилин перерви - це вже не та гра, яку ми всі любимо", - сказав він.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

До слова, останні кілька турів в українському футболі відзначились серйозними суддівськими скандалами. Не особливо допомагає рефері і система відеодопомоги (VAR) – арбітрів звинувачують у занадто частому і тривалому використанні VAR, а також у помилкових рішеннях, які впливають на результати матчів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шовковський перед камерою влаштував колючі ніжності - "Яке ж воно миле".

Як повідомляв Знай.uа зірка збірної України Ярмоленко розповів про рестарт АПЛ - "Стільки бігав, коли Газаєв...".

Також портал "Знай.ua" писав, що Шахтар зіграє в Лізі Чемпіонів проти МанСіті без Тайсона.