Відома українська легкоатлетка, красуня Марина Бех-Романчук частенько радує шанувальників гарячими фото з фотосесій і змагань. Срібний призер чемпіонату світу зі стрибків у довжину поділилася яскравими кадрами в купальнику з квітучого саду, наповненого трояндами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини в мережі Instagram.

Публікація Марина Бех-Романчук, скріншот: Instagram
Публікація Марина Бех-Романчук, скріншот: Instagram

"Цього року багато троянд і розкішних літніх фото. Яке вам подобається більше 1,2 або 3?", - підписала публікацію Марина.

Варто зазначити, що свіжа публікація за кілька днів зібрала майже 17 тисяч лайків. А численна армія шанувальників української чемпіонки залишила десятки коментарів з компліментами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Марина Бех-Романчук поділилася в мережі зі своїми шанувальниками вельми цікавим кадром. Дівчина каже, що це її улюблена фотографія. Марина радує шанувальників не тільки високими результатами в спорті, але і вельми цікавими фотосесіями, які, часом, віддають нотками еротики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська красуня-дзюдоїстка Білодід розтопила серця фанів ніжним фото - "Як же я чекала цього".

Як повідомляв Знай.uа підкачані сідниці і струнка фігура — спекотна легкоатлетка Бех-Романчук підкорила чоловіків зі всієї України.

Знай.uа писав, красуня Бех-Романчук відвертим купальником налаштувала фанів на незабутнє літо.