Нападаючий туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду потрапив в скандал в Португалії - футболіста можуть притягнути до відповідальності через старшого сина.

Сестра футболіста Елма опублікувала в соцмережах відео, на якому Кріштіану-молодший сам їздить за кермом гідроцикла під час відпочинку сім'ї на півдні Мадейри. Відео також поширили сам Кріштіану Роналду і його мати Долорес.

Саме це відео стало причиною того, що поліція почала розслідування. Справа в тому, що вВідповідно до закону Португалії, для управління водним мотоциклом необхідне спеціальне посвідчення, отримати яке можуть лише дорослі, а Кріштіану-молодшому всього 10 років, повідомляє The Sun.

І хоча всі троє Роналду вилучили відео з хлопчиком за кермом гідроцикла, однак поліція розпочала розслідування за фактом порушення.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Опікунам Кріштіану-молодшого загрожує штраф від 335 до 3364 доларів або навіть 13 456 доларів, якщо йдеться про групу людей. Наразі поліція встановлює, кому належить гідроцикл.

Кріштіану Роналду-молодший з ріднею, відео: instagram.com/elma_oficial
Кріштіану Роналду-молодший з ріднею, відео: instagram.com/elma_oficial

Кріштіану Роналду-молодший і Ельма Авейру, відео: instagram.com/elma_oficial
Кріштіану Роналду-молодший і Ельма Авейру, відео: instagram.com/elma_oficial

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кріштіану Роналду, порушив режим самоізоляції під час поїздки в Португалію

Футболіст вирішив подивитися як іде будівництво нового особняка в Кинта-так Маринья на його батьківщині, але наплював на головну карантинну заборону і вирішив не надягати маску в людному місці.

35-річний гравець купив особняк за 8 мільйонів євро. Він не розповів фанатам про свою подорож, в яку вирушив з коханою Джорджиною.

Про неї стало відомо через Instagram власниці ресторану Do Mar Inferno у місті Кашкайш, Марії де Лурдес Тірано, яка опублікувала фото з Роналду на сторінці закладу в соцмережі.

Кріштіану сфотографувався з завідуючою і при цьому навіть не подумав надіти медичну маску, хоча й тримав її в руці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду купив віллу поруч з МакГрегором.

Також Знай.ua писав, кохана Роналду Джорджина роздягнулась на яхті і блиснула своїм гігантським діамантом