Відомий український боксер Василь Ломаченко, на якого вже цієї осені чекає бій з американцем Лопесом, похвалився перед своїми шанувальниками жаркими вихідними. Спортсмен провів уїк-енд в українській столиці на автозмаганнях, також разом з Василем був поруч його друг Олександр Усик.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Василя Ломаченка в мережі Instagram.

"На цих вихідних команда LOMUS взяла участь у змаганнях з drift-у в Києві! Це був у всіх сенсах спекотний уїк-енд, який пролетів як одна хвилина. Вся команда виклалися на повну і виглядали достойно, як на треку, так і за його межами у фірмовому одязі LOMUS. Дивіться повне відео з бекстейджем в @lomus_shop! Це був чистий адреналін! Вітаємо пілота @bad__boy_0013_ з яскравим виступом", - підписав нову публікацію Василь Ломаченко.

Також на відео, яке опублікував Василь Ломаченко, можна побачити, як до нього несподівано підбігає молодий чоловік з бородою і по-дружньому обіймає боксера.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що днями промоутер Боб Арум заявив, що український чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBA, WBO в легкій вазі Василь Ломаченко має зустрітися з американцем Теофімо Лопесом 3 жовтня поточного року.

"Раніше робочої датою бою Ломаченко — Лопес було 19 вересня. Але тепер ми хочемо влаштувати цей поєдинок на сервісі платного телебачення pay-per-view, а значить нова дата - 3 жовтня", - заявив промоутер.

Отже, спортсмен почав активно тренуватися і навіть на морі, куди приїхав відкрити свій власний готель Loma Sport Hotel, він почав бігати.

"Пробіжка на березі моря +10 до результату", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик і Ломаченко увірвалися до списку найкращих боксерів сучасності. Найкращим, за версією журналу, став мексиканець Сауль Альварес, але українці теж не пасли задніх.

Як повідомляв Знай.uа скандальний Усик створить власну промоутерську компанію і попрощається з K2 Promotions. Зараз Усик співпрацює одразу з двома промоутерскими компаніями - Matchroom Boxing Едді Хірна та K2 Promotion Олександра Красюка.

Знай.uа писав, київський дрифт — Усик і Ломаченко повісили рукавички на цвях заради автоспорту. Українських боксерів помітили на треку для дрифту.