Відомий український футболіст, зірка збірної і нападник лондонського "Вест Гему" Андрій Ярмоленко буквально днями відзначився досить цікавим вчинком.

Справа в тому, що в роздягальні клубу Андрій, як це робив у свій час Олександр Зінченко, спробував трохи повеселитися. Так, Андрій навчив одного зі своїх одноклубників українській мові та привітанню.

Про це стало відомо завдяки публікації Андрія Ярмоленка в мережі Instagram.

"Доброго ранку, Слава Україні", - заявив на камеру Феліпе Андерсон, бразильський півзахисник "Вест Гему".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До речі на публікацію Андрія Ярмоленка звернули увагу і в пабліку "Брутальний футбол". Багато прихильників почали коментувати таке вітання бразильця: "Під Інгулець, чекайте"; "Громадянство йому"; "Це Феліпе Андерсон готується до переходу в Десну"; "Можуть разом у Динамо їхати, на обидва фланги"; "Відразу видно не москаль".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий український футболіст, вінгер лондонського "Вест Гему", який яскравою грою і важливим голом допоміг своїй команді обіграти "Челсі", перейшов у період "застою", його команда в наступному матчі поступилася "Бернлі" 0:1 і продовжує боротися за виживання в АПЛ. Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю Андрія Ярмоленка для українських журналістів.

"Звичайно, це був поганий для нас матч. Ми знаємо, що можемо грати краще, і треба це довести в наступному поєдинку. І я сам зіграв погано і повинен діяти набагато краще. Мені здається, і тренер знає, що я можу грати краще. Потрібно продовжувати працювати. З рестарту сезону ми діємо не дуже добре, але не так вже й погано. Вдалося обіграти "Челсі".", - заявив Андрій Ярмоленко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шовковський перед камерою влаштував колючі ніжності - "Яке ж воно миле".

Як повідомляв Знай.uа зірка збірної України Ярмоленко розповів про рестарт АПЛ - "Стільки бігав, коли Газаєв...".

Знай.uа писав, Ярмоленко може полетіти в "теплі краї" - зірка збірної України в кроці від гучного трансферу.