Поразку від київського “Динамо” фактично позбавило луганську “Зорю” шансів на срібло чемпіонату. Луганчани поступилися з рахунком 1:3, і тепер поступаються киянам 2 очки перед останнім туром чемпіонату. Після поразки в очній зустрічі, форвард “Зорі” Артем Громов дав інтерв'ю виданню "Футбол 24". Воно вийшло досить “гарячим”.

Громов зазначив, що і “Зорі” і “Динамо” залишилося зіграти ще по одній грі. Нападник підкреслив важливість зустрічі луганчан з чернігівською Десною. “Звичайно, ми засмутилися. Але це футбол”, заявив Громов.

Артем Громов
Артем Громов

Зрозуміло, не обійшлося і без “уколу” на адресу арбітрів. “Враховуючи те, скільки очок наші доблесні люди в жовтих майках у нас відібрали, ми задоволені тим, де сьогодні знаходимося”, заявив Артем.

І справді, “Зорі” є на що скаржитися, оскільки суддівство в їх матчах викликало чимало скандалів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Також у Громова запитали, розслабила команду травма лідера “Динамо” Беньяміна Вербича.

“Та яка різниця – Вербич або Ібрагімович. Ми ж граємо проти команди, а не проти окремих особистостей.”, відповів Громов. Також форвард “Зорі” підкреслив, що індивідуальний клас гравців киян і реалізація значно краще, що і стало запорукою перемоги в конкретній грі.

У “Зорі” ще зберігаються шанси на срібні медалі. Для цього підопічним Віктора Скрипника потрібно обігравати “Десну” і сподіватися, що “Колос” з Коваливки в паралельній зустрічі переможе “Динамо”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тищенко з'явився на базі "Динамо" з пакетом, приєдналися і "слуги народу".

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Шахтаря" підкорив серце фіналістки " Міс Україна і одружився.

Також Знай. ua писав, що дві українки потрапили в десятку кращих футболісток світу.