Відомий український спортивний агент В'ячеслав Заховайло вирішив дати шанувальникам столичного "Динамо" трохи їжі для роздумів. Так, у мережі В'ячеслав назвав головних, на його думку, претендентів на пост тренера "Динамо Київ".

Про те, хто може зайняти посаду головного тренера біло-синіх агент В'ячеслав Заховайло написав у соціальній мережі Facebook.

Публікація В'ячеслава Заховайло, скріншот: Facebook
Публікація В'ячеслава Заховайло, скріншот: Facebook

"Для затравки... на тему новий тренер для ДК. Кулінарний ребус: гуляш ми вже точно не будемо. Напевно, нам запропонують йогурт, або галушки, на худий кінець борщ. Хто розгадає, той молодець...", - написав фахівець.

Пізніше в коментарях він назвав відповіді на ребус: "гуляш – це Сергій Ребров, галушки – Юрій Максимов, щі – Юрій Калитвинцев, а йогурт – хорват Ненад Білиця".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Олексій Михайличенко, скріншот: YouTube
Олексій Михайличенко, скріншот: YouTube

Також Варто нагадати нашим читачам, що футбольний клуб "Динамо" звільнив головного тренера Олексія Михайличенка, а також його асистентів. Причиною стало невдоволення керівництва клубу поточним рівнем гри футбольної команди. Про це повідомили на офіційному сайті ФК "Динамо".

"Керівництво клубу та численну армію динамівських уболівальників не може задовольнити поточний рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України і гідного виступу в європейських клубних турнірах. Для цього гра "Динамо" повинна вийти на якісно інший рівень. З цією метою підготовку до наступного сезону "Динамо" розпочне з новим тренерським штабом. Про те, хто очолить команду в новому сезоні, буде повідомлено пізніше", - йдеться в повідомленні.

У той же час в "Динамо" висловили подяку Михайличенку за те, що останній допоміг команді виграти кубок України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мілевський тихенько божеволіє на самоізоляції, ходить по хаті і кричить, як несамовитий: "Барса, посунься!".

Як повідомляв Знай.uа історична поразка Динамо в грі з Колосом: кволі спроби і драматичне пробиття до кваліфікації Ліги чемпіонів.

Знай.uа писав, "Хоч Вербич, Хоч Ібрагімович" - ексдинамівець Громов з "Зорі" розніс гру з киянами.