Під час церемонії нагородження футболісти випадково розбили Кубок Росії.

Інцидент був показаний на федеральному телебаченні, також його можна подивитися на сайті YouTube.

Петербурзький "Зеніт" у фіналі турніру обіграв підмосковні "Хімки" з рахунком 1: 0, єдиний м'яч в грі забив Артем Дзюба. Матч проходив у Єкатеринбурзі.

Після гри відбулася традиційна церемонія нагородження, під час якої капітан "Зеніту" Браніслав Іванович випадково випустив трофей. В результаті кубок впав на газон, у нього відкололася верхня частина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Цього сезону "Зеніту" знову вдалося зробити золотий дубль: крім Кубка Росії, вони виграли і чемпіонат країни. Це вже другий такий випадок в історії клубу - вперше "Зеніт" так показав себе у 2010 році.

"Кожен футболіст отримає по шматочку", - пожартували спортивні коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Президент спробував пограти у футбол, обійшлося не без інцидентів - поцілив у голову підлітку/

Як повідомляв портал Знай.ua, Ексдинамівець Саленко розкритикував Монзуль і її помічника VAR: "Не можна було пускати в футбол".

Також Знай.ua писав, що "Коля лимони взяв?" - Тищенко з'явився на базі "Динамо" з пакетом, приєдналися і "слуги народу".