Менеджер британського суперважкоатлета Дерека Чісори Девід Хей заявив, що бій його підопічного з українським боксером Олександром Усиком буде вкрай спекотним, адже останній ще не знає, в що в'язався.

Про таке він розповів в інтерв'ю iFL TV.

"Статус обов'язкового претендента на титул WBO в суперважкій вазі стане ідеальним різдвяним подарунком для Чісори. Для цього треба побити непереможеного олімпійського чемпіона та одного з лідерів pound-for-pound. Всього кілька експертів дають Чісорі шанси пережити це пекло, адже він дев'ять разів програв в профі. Люди запитують: "Як він поб'є Усика?" Ви все побачите під час бою.

Усик, фото: Instagram
Усик, фото: Instagram

Чісора вийде заради чека. Він вийде, щоб влаштувати спеку. Дерек буде дуже зосереджений і мотивований. Усик виявиться в ситуації, в якій він ще ніколи не був. Це буде 12-раундовий бій проти справжнього супертяжа, який накинеться на нього", - сказав Девід Хей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

До слова, бій Олександра Усика і британця Дерека Чісора відбудеться восени 2020 року. До цього боксери вже мали зустрітися 23 травня у Лондоні, але через карантин бій скасували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик зачепив Чісору за живе потужної тирадою - "Спробуй поцілити...".

Як повідомляв Знай.uа Грицай пригрозив Усику і закликав "не плювати в колодязь, з якого сьорбає все життя".