Боксер-професіонал Денис Берінчик вже давно став легендою українського спорту. 32-річний спортсмен носить почесний титул заслуженого майстра спорту. У 2012 році Берінчик взяв “срібло” на Олімпіаді, в 2011 — срібло на чемпіонаті світу в 2009 році йому дістався Кубок України. Берінчик є інтернаціональним чемпіоном WBO. У його бойового стилю море шанувальників.

Беринчик в поле

У вільний час Денис із задоволенням веде свої акаунти в соціальних мережах. У своєму мікроблозі Instagram Берінчик не так давно опублікував пост, де показав, як дременув від міської суєти в село. На полі озимої пшениці Берінчик показав кілька професійних “ударів”, правда його опонентом було повітря. У деяких фоловерів з багатою фантазією навіть склалося враження, що боксер б'ється з полем. У геолокації зазначено, що боксер знаходиться в селі Рокитне у Кременчуцькому районі.

“Всіх аграриков з прибиранням посівної культури #украина🇺🇦 #село #озимаяпшеница🌾 #силаприроды🍀”, — написав Берінчик.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники в коментарях почали захоплюватися тим, як органічно Берінчик виглядає серед української природи, а також хвалити боксера. “Подяка від аграріїв 👍 і Вам здоров'я,успіхів і удачі 🥊🥊🥊”, “Давай Чемпіон..перемоги тобі...і не подготовся як Гвоздик будь ласка...коли він програв пояс..і на пенсію пішов..ти Найкращий...як Усик як Ломаченко..ВИ НАША ГОРДІСТЬ КРАЇНИ...БАГАТЬОХ РОКІВ ТОБІ БУТИ КОРОЛЕМ І ЧЕМПІОНОМ... БУТИ НЕПЕРЕМОЖНИМ..”, “Денис коли вже наступний бій? хочеться подивитися :)”, — пишуть фанати Беринчика.

Нагадаємо, бою Ломаченко-Лопес бути — названа дата і місце найочікуванішого поєдинку року.

Як повідомляв Знай.іа "Кенту" Мілевського Алієву начистить пику красунчик із "Школи", українці затамували подих.

Знай.іа писав, "Клянуся життям" – Макгрегор зробив зухвалу заяву про реванш з Мейвезером.