Боб Арум боїться, що поєдинок між Ломаченком і Лопесом доведеться провести без глядачів: коронавірус не дає шансу професійному спорту повернутись до звичного життя.

Джерело: боксерський ресурс Bad Left Hook.

Ще 30 травня мусив відбутись епохальний поєдинок між чемпіоном світу у легкій вазі за версіями WBA, WBO й WBC Василем Ломаченком і власником титулу IBF Теофімо Лопесом. Бій були вимушені перенести через всесвітні протиепідемічні заходи. Оголосили, що бій відбудеться 3 жовтня. Голова промоутерської компанії Top Rank сподівався, що таке перенесення допоможе забезпечити прибутковість бою.

Теофимо Лопес, скріншот: YouTube
Теофимо Лопес, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нині, за його словами, сподіванки навіть на маленький камерний зал для чемпіонського поєдинку марні, адже США продовжує “тонути” в кількості хворих на коронавірус, що не дає права бути настільки безпечним, щоб наражати людей на небезпеку занедужати: “Я правда оптимістично дивився на можливість провести в жовтні вечір боксу за обмеженою кількістю глядачів. Але подивіться на нинішню ситуацію в США. Дивлячись на це, я сумніваюся, що навіть в четвертому кварталі ми зможемо провести шоу з глядачами. Зараз ми знаходимося в одному човні з рештою спортом. Ми робимо все можливе, щоб організувати бій Ломаченко - Лопес. Я спілкуюся з ESPN, ми обговорюємо дату 3 жовтня. Ймовірно, нам доведеться зробити цей бій на pay-per-view”.

Pay-per-view - сервіс платного телебачення, за допомогою якого абонент телевізійного провайдера може придбати приватну трансляцію певної події, що проходить в прямому ефірі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ломаченко – Лопес: найочікуваніший бій року несподівано перенесли, коли й де дивитися.

Як повідомляв Знай.uа український чемпіон Берінчик похвалився дружиною-красунею: "Прикольно, коли ти страшненький...".

Знай.uа писав, українська зірка боксу Редкач показав, як загартовують чемпіонів з малечку - "Татові року премію Дарвіна".