Італійський футбольний клуб "Ювентус" блискуче провів сезон і вже забезпечив собі перемогу у Чемпіонаті Італії. Під час післяматчевого інтерв'ю телевізійному каналу тренер туринців Мауріціо Саррі курив цигарку і вирішив її віддати футболісту Войцех Щенсни, таким чином віддячивши йому за гру.

Про курйоз розповідає видання Football Italia, а запис інциденту можна подивитися в соціальній мережі Twitter.

"Ювентус" обіграв "Сампдорію" з Генуї з рахунком 2:0 за два тури до фінішу, остаточно закріпивши лідерство в італійській Серії А. У 36-му турі туринці набрали 83 очки і тепер випереджає свого наступного переслідувача міланський "Інтер" аж на 7 очок.

Мауріціо Саррі, Getty Images
Мауріціо Саррі, Getty Images

Після переможної гри наставник "Ювентуса" Мауріціо Саррі давав інтерв'ю каналу Sky Sport Italia, тримаючи в руках цигарку. Повз нього воротар проходив поляк Войцех Щенсни - імовірно, тренеру було незручно курити на камеру, тому він вирішив передати сигарету польському голкіперу зі словами: "Тримай, ти це заслужив".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто зазначити, що Щенсни й справді активний курець. Під час кар'єри в лондонському "Арсеналі" він навіть був покараний за паління у роздягальні й відсторонений від матчів. Це суттєво вдарило по його позиції в команді: його колега по футбольному клубу колумбієць Давід Оспина показав себе неймовірно вправним на воротах і став основним воротарем.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мессі в "Ювентусі" в дуеті з Роналду мріють побачити фанати і не тільки: "Світовий бум".

Як повідомляв портал Знай.ua, кохана Роналду Джорджина роздяглася на яхті і блиснула своїм гігантським діамантом.

Також Знай.ua писав, що Президент спробував пограти у футбол, обійшлося не без інцидентів - поцілив у голову підлітку.