Прийшов час і промоутерська компанія Top Rank" взялася за роботу по організації поєдинку між українцем Василем Ломаченком та американцем Теофімо Лопесом. Бій заплановано на 3 жовтня 2020 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню інсайдера видання The Atheltic Майка Коппінджера.

Василь Ломаченко, фото Instagram
Василь Ломаченко, фото Instagram

Трансляції пройдуть на телеканалах ESPN або ESPN pay-per-view, планують провести бій у Лас-Вегасі. Зустріч Ломаченка та Лопеса вже двічі переносилася на більш пізній термін через пандемію COVID-19.

За задумом глави Top Rank Боба Арума, поєдинок може прийняти MGM Grand Garden, а глядачами можуть стати від 2000 до 2500 осіб при дотриманні безпечної дистанції. При цьому вартість квитків при такій відвідуваності очікується високою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також варто зазначити, що в поєдинку визначиться володар відразу чотирьох чемпіонських поясів у легкій вазі - WBA, WBO, IBF і IBO. Також в Ломаченко є звання франчайзингового чемпіона WBC, він не може програти на рингу. Поясом WBC у дивізіоні володіє американець Девін Гейні.

Останній бій Ломаченка відбувся в серпні минулого року, коли українець за очками переміг Люка Кемпбелла. Лопес в грудні нокаутував Річарда Комі і вперше завоював чемпіонський титул.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Теофімо Лопес терміново звернувся до Ломаченка: "Кисонька, я поцілую тебе в лобик".

Як повідомляв Знай.uа бій Ломаченка та Лопеса може пройти без глядачів - Боб Арум приніс сумні новини.

Знай.uа писав, Лопес із "цуценячими" очима звернувся до Ломаченка: "Нехай нарешті це станеться".