Американський професійний боксер, володар чемпіонського титулу IBF Теофімо Лопес звернувся до свого майбутнього супротивника, українського спортсмена-чемпіона за версіями WBA, WBO й WBC Василя Ломаченка з принизливими закидами.

Відповідним дописом американець поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Василь Ломаченко, фото Instagram
Василь Ломаченко, фото Instagram

"I’ve been in the gym.. PUSSY! You’re a little boy to me, I’ll kiss you on yo forehead. FOH", - написав Лопес, що приблизно можна перекласти наступним чином: "Я був у залі.. КИЦЮНЮ! Ти маленький хлопчик для мене, я цьомну тебе в лобик. Вимітайся звідси!"

Хоча пост був оприлюднений ще декілька днів тому, Ломаченко досі не відреагував на напади супротивника.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На днях промоутер Боб Арум заявив, що, скоріш за все, поєдинок між Ломаченком і Лопесом доведеться провести без глядачів: коронавірус не дає шансу професійному спорту повернутись до звичного життя.

Ще 30 травня мусив відбутись поєдинок між чемпіоном світу у легкій вазі за версіями WBA, WBO й WBC Василем Ломаченком і власником титулу IBF Теофімо Лопесом. Бій були вимушені перенести через всесвітні протиепідемічні заходи. Раніше вже оголосили, що бій відбудеться 3 жовтня. Голова промоутерської компанії Top Rank сподівався, що таке перенесення допоможе забезпечити прибутковість бою.

Нагадаємо, Ломаченко – Лопес: найочікуваніший бій року несподівано перенесли, коли й де дивитися.

Як повідомляв Знай.uа український чемпіон Берінчик похвалився дружиною-красунею: "Прикольно, коли ти страшненький...".

Знай.uа писав, українська зірка боксу Редкач показав, як загартовують чемпіонів з малечку - "Татові року премію Дарвіна".