Відомий український боксер, супертяж Олександр Усик готується до бою з британцем Дереком Чісорою. Українець показав одне із тренувань під хіт miyagi andy panda.

Про це стало відомо завдяки відео Олександра Усика, яке було опубліковано на сторінці спортсмена в мережі Іnstagram.

Усик в пов’язці наголові, у темній сірій майці і неймовірно веселих трусах витанцьовував біля боксерської груші. На трусах боксера намальована веселка. Спортсмен витанцьовує з підскоком і покручує задком.

"Танець, фізичні вправи та з нетерпінням чекаємо поєдинку з Дереком 🥊", - підписав Усик веселе відео.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Українці засипали боксера коментарями, бо не звикли бачити спортсмена у ролі танцівника. Однак дехто й не знехтував зробити зауваження щодо одягу боксера.

"Саааня 😁😁Тормози с такими прикидами 🤣", "Саня, делаешь красиво!!!!💪💪💪💪", "Даже Усик танцует под песню miyagi andy panda 🔥👍", "Ты мне дашь……Ререререваааааанш!", "Боксеры - лучшие танцоры!!!! 🕺", - коментують підисники.

До речі, бій Олександра Усика і британця Дерека Чісори відбудеться восени 2020 року. До цього боксери вже повинні були зустрітися 23 травня в Лондоні, але через карантин бій скасували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Девід Хей пригрозив Усику і спрогнозував деталі бою з Чісорою: "Є шанси пережити це пекло".

Як повідомляв Знай.uа зірка "Playboy" Ана Чері засліпила шанувальників великими грудьми і була покарана: "Тр*хни це".

Знай.uа писав, бій Дерев'янченко - Чарло: названо дату і місце поєдинку, карантин не завадить.