Український професійний боксер Денис Берінчик поділився новими кумедними фото зі своєю 4-річною донькою Мадіною. Відповідний пост він опублікував у соціальній мережі Instagram.

Спільні з донькою фотографії Берінчик підписав лаконічно: "Хто? Хто? Кінь в пальто!". На знімку радісні батько та донька біля кумедної скульптури, яка зображує коня у пальто, капелюсі та окулярах. В очі одразу кидаються великі зуби тварини, дуже схожі на крокодилячі.

Денис Берінчик з донькою, фото: instagram.com/berinchyk
Денис Берінчик з донькою, фото: instagram.com/berinchyk

Підписникам боксера явно сподобалися нові світлини знаменитості — вони активно лайкають та коментують пост Берінчика. Під фото пишуть: "Ви дуже хороший батько! Одразу видно, що любите свою доцю і дружину. Ви дуже класна сім'я. Щастя Вам.".

А дехто звернув увагу на одяг боксера — на ньому чорна футболка з написом "Город вечных качель" та панамка. Під фотографіями Дениса Берінчика пишуть: "Футболка зачотна!", "Панамка топ!".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Коментарі, скріншот: instagram.com/berinchyk
Коментарі, скріншот: instagram.com/berinchyk

Коментарі, скріншот: instagram.com/berinchyk
Коментарі, скріншот: instagram.com/berinchyk

Боксер-професіонал Денис Берінчик вже давно став легендою українського спорту. 32-річний спортсмен носить почесний титул заслуженого майстра спорту. У 2012 році Берінчик взяв "срібло" на Олімпіаді, у 2011 — срібло на чемпіонаті світу, у 2009 році йому дістався Кубок України.

Берінчик є інтернаціональним чемпіоном WBO, а у його бойового стилю безліч шанувальників. Його донька Мадіна народилася у 2016 році.

Нагадаємо, стомлений сільським сонцем Берінчик побився з пшеницею — "Бути королем". На полі озимої пшениці Берінчик показав кілька професійних "ударів"

Як повідомляв Знай.uа "Кенту" Мілевського Алієву начистить пику красунчик із "Школи", українці затамували подих.

Знай.uа писав, "Клянуся життям" – Макгрегор зробив зухвалу заяву про реванш з Мейвезером.