Відомий український професійний боксер Олександр Усик часом публікує нові фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Під час карантину спортсмен вирішив похвалитися фанатам брендовими маскою для обличчя і кепкою. Він опублікував у соцмережі кумедне фото з прогулянки, на якому з'явився в карантинному аксесуар.

Як видно, Олександр зображений на залитій сонцем вулиці, на прогулянку він вийшов у рожевій футболці і світлої кепці на голові, а на його обличчі чорна маска з білим значком його іменного бренду. До речі, фанати відзначили, що маску боксер носить правильно – вона закриває рот і ніс, видно тільки очі. У підписі до фото Усик зазначив сторінку своєї промоції, а прихильники спортсмена кинулися обговорювати його публікацію. Багато запитують у Саші, де можна купити такі брендовані речі, як у нього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Усик повернувся до тренувань після бою з Візерспуном.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Усик піднявся в рейтингу найкращих боксерів за версією WBC.

Також портал "Знай.ua" писав, що британець Дерек Чісора заявив про бажання провести бій з Олександром Усіком.