З'явилася довгоочікувана інформація для шанувальників українського футболу. Так, буквально днями було опубліковано розклади стартових матчів п'яти українських клубів в Лізі чемпіонів та Лізі Європи сезону 2020/21.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних телеканалів.

За інформацією журналістів, першим свої виступи почне київське "Динамо", за ним в порядку черговості включаться ковалівський "Колос", чернігівська "Десна", донецький "Шахтар" і луганська "Зоря".

Віце-чемпіон України розпочне боротьбу в головному клубному турнірі Європи з третього кваліфікаційного раунду, матчі якого заплановано на 15-16 вересня.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Переможець плей-офф УПЛ за путівку до Ліги Європи "Колос" пробився до другого кваліфікаційного раунду і дебютує в єврокубках 17 вересня. З третього кваліфікаційного раунду другого за силою єврокубкового турніру почне 24 вересня четверта команда УПЛ.

Чемпіон України почне виступ у груповому раунді Ліги чемпіонів 20-21 жовтня. Бронзовий призер українського чемпіонату потрапив до групового етапу ЛЄ, перший тур якого розпочнеться 22 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український боксер Редкач здивував трюками посеред поля: на таке здатні тільки зайці.

Як повідомляв Знай.ua, зірка NBA саботував Black Lives Matter в прямому ефірі: "Проблем не вирішує ...".

Знай.ua писав, російський клуб "поклав око" на нападника "Динамо".