Нападаючий туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду вирішив побалувати себе з нагоди перемоги в чемпіонаті Італії, замовивши Bugatti Centodieci.

Про це повідомляє Corriere della Sera.

Читайте Знай в Google News!

Навіть за мірками 35-річного футболіста, останній трансфер якого обійшовся в позаминулому році в рекордні для Італії 112 млн євро, Bugatti Centodieci не сама прохідна покупка.

Нова машина обійшлася футболісту в 8 мільйонів євро. Тепер така тачка буде тільки у Кріштіану і ще дев'яти супербагатих людей.

Гіперкар Bugatti Centodieci, фото Bugatti
Гіперкар Bugatti Centodieci, фото Bugatti

Справа в тому, що гіперкар на базі "Широна" з радикально переробленим кузовом в стилі вантажного EB110 Super Sport і форсованим до 1.600 к.с. мотором W16 буде випущений в кількості всього 10 штук

Початок поставок Bugatti Centodieci заплановано на 2021 рік. До тих пір футболістові доведеться обходитися "звичайним" Chiron, який він придбав ще в 2017-му на додаток до вже наявних у нього Lamborghini, Porsche, Ferrari і Rolls-Royce.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роналду купив віллу поруч з МакГрегором.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду поділився кадром відпочинку на яхті всім своїм сімейством

Також Знай.ua писав, Роналду загрожує штраф через старшого сина