У світі футболу сталася справжня сенсація. З'явилася інформація, що колишній півзахисник туринського "Ювентуса" Андреа Пірло призначений головним тренером цього клубу. Цікавий той факт, що Андреа Пірло всього тиждень тому став тренером молодіжки "ЮвентусU23", а тепер у нього різкий скачок в кар'єрі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному Twitter-акаунті "Ювентуса".

Публікація "Ювентуса", скріншот: Twitter
Публікація "Ювентуса", скріншот: Twitter

Відомо, що в якості футболіста Пірло виступав за Ювентус з 2011 по 2015 рік і провів 164 матчі. Тепер же 41-річний фахівець підписав зі "старою синьйорою" дворічний контракт, який розраховано до 30 червня 2022 року.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Легендарний італієць, будучи футболістом, виступав за Ювентус в період з 2011 по 2015 рік. Він став наступником Мауріціо Саррі, якого звільнили після вильоту від Ліона з Ліги чемпіонів на стадії 1/8 фіналу.

Кріштіану Роналду з сином, фото: Getty Images
Кріштіану Роналду, фото: Getty Images

Також цікаво, що поточний контракт головної зірки "Ювентуса" Кріштіану Роналду (35 років), з гонораром €31 млн за сезон, діє так само як і у Пірло до 2022 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, натовп діточок ледь не виліз на голову Роналду: "татко року" розплився в усмішці.

Як повідомляв Знай.uа, Роналду вступив до когорти 10-ти обраних у світі: футболіст відзначив перемогу покупкою дорогущої машини.

Знай.uа писав, на голові корона: сестра Роналду яскраво привітала зірку "Ювентуса" з перемогою в чемпіонаті.